KONTAKTIRAJTE NAS: 061/ 3239-706 domvilaagacija@gmail.com
ADRESA: Kumodraska 76 v , Voždovac, Beograd

O NAMA VILA AGACIJA

Profesionalno opremljena ustanova koja poseduje licence i dozvole za rad nadleznih ministartva. Namenski je uredjen u skladu sa visokim standardima u svojoj oblasti

Dom za negu starijih lica Vila Agacija

Dom za negu starijih lica Vila Agacija

O NAMA VILA AGACIJA

O NAMA VILA
AGACIJA

Slider

Dom za negu starijih lica „Vila Agacija” je profesionalno opremljena ustanova koja poseduje licence i dozvole za rad nadležnih ministarstava. Objekat se nalazi na adresi Kumodraška 76 v i namenski je uredjen u skladu sa visokim standardima u svojoj oblasti. Objekat raspolaže sa 13 soba, ukupnog kapaciteta 38 ležajeva. U ponudi su dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe, koje su prostrane i svetle, opremljene tako da pružaju pun komfor svojim korisnicima .

Kupatila su moderno opremljena i prilagodjena potrebama starijih lica. Kuhinja koja ispunjava HACCP standarde omogućava ishranu prilagodjenu potrebama različitih kategorija korisnika. Korisnicima su na raspolaganju dnevni boravci u kojima se organizuju razne društvene aktivnosti.

Dom za stare Vila Agacija posebnu pažnju posvećuje negovanju dosadašnjih navika i hobija korisnika, razvijanju društvenog života između korisnika, organizovanju izleta i koncerata i izgrađivanju pozitivnog odnosa prema sebi i okolini. Naša misija je poboljšanje fizičkog i psihičkog života korisnika u cilju dugotrajne i plodotvorne saradnje.